Inloggen Leerjemee

Wij gebruiken de digitale leeromgeving Leerjemee.nl
Klik hier om in te loggen

Kinderopvang

In Klundert hebben ouders keuze uit verschillende partijen voor de opvang van hun kind(eren) voor- en na schooltijd.

 

 

 

 

 

Peutergroep
Eerste vriendjes maken en spelend leren
Bij Kibeo ’t Ravelijn hebben we een leuke peutergroep, speciaal voor 2- en 3-jarigen. Hier kan je peuter elke dinsdag en donderdag spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Jouw zoon of dochter heeft veel te zien, doen en ontdekken. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken waar je kindje vol fantasie kan spelen en buiten kan je kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan.

Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Voor- en naschoolse opvang
Voor en na schooltijd gezellig spelen met vriendjes
Je kind kan op maandag, dinsdag en donderdag vóór en na schooltijd spelen bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Kibeo ‘t Ravelijn. De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van! Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met vriendjes.

De activiteiten zijn erg afwisselend; zo gaan we aan de slag met sportieve activiteiten en is er genoeg ruimte om te knutselen of spelletjes te doen! En ook tijdens de vakanties kan je zoon of dochter bij ons terecht.

Goed nieuws; medio juni 2019 is er voorschoolse opvang mogelijk op Het Bastion

Meer informatie of inschrijven
Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of 0113-760 250.
Onze klantadviseurs helpen je graag verder. Je zoon of dochter direct inschrijven doe je hier. Dat is handig én snel!

 

Welkom op de website van CBS Het Bastion in Klundert.

Basisschool Het Bastion is een PC basisschool die deel uitmaakt van Stichting de Waarden. Onder deze Stichting vallen 20 scholen uit de hele regio.. ...
[lees verder]