Aanmeldingen nieuwe leerlingen

Nieuwe leerlingLeerlingen zijn leerplichtig op de eerste schooldag van de maand volgend op de maand waarin ze vijf jaar zijn geworden. Kinderen zijn toelaatbaar vanaf de dag dat ze vier jaar worden.

U bent van harte uitgenodigd om de school te bekijken en informatie te krijgen en/of te vragen.

 

Ouders van nieuwe leerlingen krijgen altijd een bericht van inschrijving en vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een persoonlijk informatiegesprek.

Natuurlijk kunt u uw kind het hele jaar door bij ons inschrijven indien u net in Klundert bent komen wonen, of binnen Klundert bent verhuisd naar een andere wijk.

Inschrijfformulieren zijn aanwezig; maakt u gerust een afspraak, dan kunt u ook de school eens bekijken.

De kinderen mogen 10 dagdelen komen kennismaken voor hun 4e verjaardag.  Meteen na zijn of haar vierde verjaardag volgt het kind de complete schoolweek. In overleg met ouders/verzorgers kan anders besloten worden.

Wordt er een kind aangemeld dat ouder is dan 4 jaar, bijvoorbeeld ten gevolge van een verhuizing, dan kan dit per direct instromen in de passende groep.

CBS Het Bastion
Von Kropffplein 2
4791 HW Klundert
0168404444
info.bastion@dewaarden.nl

nieuwe leerlingen

Welkom op de website van CBS Het Bastion in Klundert.

  Basisschool het Bastion is een PC basisschool, die deel uitmaakt van Stichting de Waarden. Onder deze Stichting vallen 20 scholen uit de ...
[lees verder]