Welkom op de website van CBS Het Bastion in Klundert.

Foto Bastion.jpg

Basisschool Het Bastion is een PC basisschool die deel uitmaakt van Stichting de Waarden. Onder deze Stichting vallen 20 scholen uit de hele regio..

Onze school heeft ongeveer 230 leerlingen. We  vinden het belangrijk dat de kinderen veel kunnen en mogen leren en vooral dat zij elke dag met plezier naar school gaan. Wij werken aan een fijne sfeer in de groepen en de leerkrachten doen er alles aan om uit de kinderen te halen wat erin zit. Daarbij spelen de ouders een belangrijke en stimulerende rol.  De ouderbetrokkenheid binnen de school vinden we belangrijk en zeker een voorwaarde om alles te kunnen en blijven doen waar we voor staan. Onze school vindt het belangrijk dat de kinderen in een goed werk- en leefklimaat kunnen opgroeien. We willen de kinderen prikkelen en uitdagen om nieuwe dingen aan te pakken. We maken veel gebruik van ICT op school. De kinderen in de groepen 5 t/m 8 hebben hun eigen laptop/pc, hier maken ze dagelijks gebruik van. Het ICT gebruik is een belangrijk onderdeel in ons onderwijs aan de kinderen.

In de documenten die u op deze website kunt vinden, zoals de school- en infogids, kunt u lezen hoe we deze doelstellingen willen bereiken.

Bent u benieuwd hoe wij werken of hoe de school ervan binnen uitziet? Komt u gerust eens langs.

U bent van harte welkom.

Team van CBS Het Bastion.

 

welkom

 

Welkom op de website van CBS Het Bastion in Klundert.

Basisschool Het Bastion is een PC basisschool die deel uitmaakt van Stichting de Waarden. Onder deze Stichting vallen 20 scholen uit de hele regio.. ...
[lees verder]